Samenwerkingsverband met:

Sven Marcé

Sven Marcé

Activiteit Expert opleidingen en workshops

Over Sven Sven is afgestuurd Psychomotorisch Therapeut verbonden aan de Revalis Klinieken in Nijmegen. Daarnaast is Sven verbonden aan Windseheim waarbij hij studenten PMT begeleid en beoordeelt bij hun zwemstage in het 2e jaar van hun opleiding. Daarnaast is Sven een zeer verdienstelijk Waterpolo speler en heeft hij zijn sporen verdient als instructeur leszwemmen bij diversen organisaties in heel Nederland.

Eric Noordegraaf

Eric Noordegraaf

Activiteit Voornamelijk KNZB Waterpolo trainer Niveau 2 en 3 opleidingen

Over Eric Eric Noordegraaf heeft zich als opleider Waterpolo aangesloten bij Richard Keus Opleidingen. Eric is zijn Waterpolo carrière begonnen als speler van AZC uit Alphen waarna hij als snel geselecteerd werd voor het Nederlands team. Met dit team heeft hij deelgenomen aan 2 Olympische spelen. Na zijn actieve Waterpolo carrière heeft Eric zich ontwikkelt tot een topcoach binnen het Waterpolo. Sinds 2004 is Eric eigenaar van het eerste Nederlandse Waterpolo Opleidingscentrum (WOC) met de ambitie om junioren zich te laten ontwikkelen als internationaal in het Waterpolo.

Lars Wouters

Lars Wouters

Activiteit Opleider Wedstrijdzwemmen

Over Lars Lars is gepokt en gemazeld in alle aspecten van het wedstrijdzwemmen. Als technisch directeur van Blue Marlins geeft Lars samen met het managementteam leiding aan de meest succesvolle wedstrijdploeg van de afgelopen jaren. Daarnaast heeft Lars ook een ruime ervaring in het geven van zwemtrainingen zowel op nationaal als internationaal niveau. Lars zal zich voornamelijk gaan bezighouden met de opleidingen KNZB Wedstrijdzwemmen trainer Niveau 2 en 3. Daar naast is Lars ook inzetbaar voor opleidingen binnen het leszwemmen en voor sporttak overstijgende onderwerpen zoals daar zijn management binnen een zwemvereniging of een workshop de verenging als ondernemer. 

KNZB ERKEND OPLEIDER

Richard Keus opleidingen is gelicenseerd opleider van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (hierna: KNZB) in de regio’s West en Midwest. Met tien jaar ervaring als KNZB leercoach en KNZB expert nu het adres voor instructeursopleidingen leszwemmen binnen deze regio’s. Met een aanvullend en sporttak overstijgend opleidingsaanbod en grote liefde voor het vak, bieden we meer dan dat. Iedere opleidingsvraag is anders, dus maatwerk is onze werkwijze.

PLEZIER, RESULTAAT EN SAMEN

De pijlers van de organisatie. Zwemmen moet plezierig zijn. Samen geven we de opleiding of bijscholing, binnen de geldende kwalificatie-eisen, zowel inhoudelijk als planning technisch vorm. Individueel of in groepsverband en op een locatie naar keuze. Het gezamenlijke doel: de eindtermen en het officiële KNZB examen waarbij we bij niveau 2 en 3 standaard de licentie voor leszwemmen meenemen. Een one-stop-shop voor zweminstructeursopleidingen!

Het stuk opleiden vraagt binnen de (zwem) -school of -vereniging of om een hele organisatie. Met het uit handen nemen van diverse taken kunnen we breed ontzorgen. Denk onder andere aan de werving, de intakes, locatie, praktijkbegeleiding, huiswerkbegeleiding, extra ondersteuningsmateriaal en het aanvragen en de coördinatie van de examens. Neem contact op voor advies en informatie. 

√ KNZB gelicenseerd expert
√ Standaard KNZB licentie bij niveau 2 en 3 opleidingen
√ Maatwerk qua inhoud, locatie én vorm
√ Meedenkend en ontzorgend
√ Breed scala bijscholingen mogelijk