KNZB ERKEND OPLEIDER

Richard Keus opleidingen is gelicenseerd opleider van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (hierna: KNZB) in de regio’s West en Midwest. Met tien jaar ervaring als KNZB leercoach en KNZB expert nu het adres voor instructeursopleidingen leszwemmen binnen deze regio’s. Met een aanvullend en sporttak overstijgend opleidingsaanbod en grote liefde voor het vak, bieden we meer dan dat. Iedere opleidingsvraag is anders, dus maatwerk is onze werkwijze.

PLEZIER, RESULTAAT EN SAMEN

De pijlers van de organisatie. Zwemmen moet plezierig zijn. Samen geven we de opleiding of bijscholing, binnen de geldende kwalificatie-eisen, zowel inhoudelijk als planning technisch vorm. Individueel of in groepsverband en op een locatie naar keuze. Het gezamenlijke doel: de eindtermen en het officiële KNZB examen waarbij we bij niveau 2 en 3 standaard de licentie voor leszwemmen meenemen. Een one-stop-shop voor zweminstructeursopleidingen!

Het stuk opleiden vraagt binnen de (zwem) -school of -vereniging of om een hele organisatie. Met het uit handen nemen van diverse taken kunnen we breed ontzorgen. Denk onder andere aan de werving, de intakes, locatie, praktijkbegeleiding, huiswerkbegeleiding, extra ondersteuningsmateriaal en het aanvragen en de coördinatie van de examens. Neem contact op voor advies en informatie. 

√ KNZB gelicenseerd expert
√ Standaard KNZB licentie bij niveau 2 en 3 opleidingen
√ Maatwerk qua inhoud, locatie én vorm
√ Meedenkend en ontzorgend
√ Breed scala bijscholingen mogelijk